Het alternatief voor je avondje Netflix

Klaar met het scrollen door Netflix?

Kies dan voor een avontuur waar jij het verhaal verandert. Not Human is een digitaal verhaal waar jij onderdeel van bent. Het is geen film en ook geen boek. Toch lees je en krijg je het gevoel dat jij in een film terecht bent gekomen.

Want je chat met de personages van Not Human. Zij hebben je hulp nodig in een sci-fi thriller met humor. Hoofdpersoon Roy is op een complot gestuit nadat zijn overburen spoorloos verdwenen. Zonder jou krijgt hij de waarheid nooit gevonden. 

  • 500+ keuzes veranderen het verhaal
  • Meerdere eindes mogelijk
  • Persoonlijk profiel na afloop
  • Kraak codes en ontrafel het mysterie

Dus, zin om in een interactief avontuur te stappen?

Veelgestelde vragen

Je wordt onderdeel van een verhaal dat je leest vanaf je laptop of tablet. Via de chat ben je de hele tijd in gesprek met de personages, jouw keuzes veranderen hun levens.

Met interactieve onderdelen help je de personages verder en ontrafel je verborgen geheimen. Denk hierbij aan audio- en videofragmenten, krantenknipsels en foto's.
Je leest geen boek, je speelt geen spel, je beleeft een verhaal.
Gemiddeld 3 uur. Wil je in meerdere etappes het verhaal beleven kan dat ook. Jouw inlogcode slaat op bij welk ‘hoofdstuk’ je bent gebleven.
Met 1 – 2 personen via 1 scherm. Als je samen met je partner, vriend of collega op avontuur gaat zul je dus in dezelfde ruimte moeten zijn. Wel zo gezellig.
Nee. Je kunt op een andere dag of tijd gewoon weer inloggen met de toegestuurde inlogcode. Je gaat dan verder met het ‘hoofdstuk’ waar je was gebleven. Het zou kunnen dat je een klein stukje verhaal weer opnieuw moet volgen. Maar dat kan een mooie kans zijn om andere keuzes te maken.
Direct na de betaling krijg je een mail met uitleg en de logincode. Soms komt de mail in je ongewenste mail of spam box terecht, vergeet deze niet te controleren. Zodra je de logincode hebt kan je beginnen wanneer je wilt.
Als je Not Human samen met iemand anders gaat beleven wel. Ga je alleen op avontuur? Dan mag je ook wel bij iemand anders in een ruimte zitten hoor, vinden we heus niet erg.
Zodra je aankoop is betaald in de webshop krijg je automatisch de inloggegevens. Vul daarom het juiste e-mailadres in.

Geen mail gekregen? Kijk dan even in je ongewenste mail of spam box. Zie je ook daar geen mail? Bel dan naar 06 38 48 38 03. Dan regelen wij dat het goedkomt.
Op basis van je gemaakte keuzes krijg je te zien hoe uniek jouw avontuur is geweest. Ook zie je hoeveel procent van de mensen hetzelfde pad hebben bewandeld.
Dus ja, je kunt je prestaties vergelijken met je vrienden.
Dan stuur je een mailtje naar info@nothuman.nl en krijg je je geld terug. Klinkt simpel? Klopt, dat is het ook.

"Vanaf het begin werd ik erin getrokken. Super originele manier om een verhaal te beleven."

Jurriaan Huting