Hoe je avontuur begint

Tablet of Laptop

Je hebt een tablet of laptop met goede internetverbinding nodig. Vanaf je telefoon starten is niet mogelijk, we willen je volledig meesleuren in het verhaal.

1 - 2 Personen

Je beleeft de wereld van Not Human in je eentje, of samen met iemand anders. Samen op de bank of aan de keukentafel. Een digitaal verhaal dat jou nodig heeft.

Unieke Login Code

Je koopt een unieke code. Daarmee start je jouw avontuur op ieder gewenst moment. Je komt terecht in een spannend verhaal waarin jouw keuzes het verschil maken.

Veelgestelde vragen

Je wordt onderdeel van een verhaal dat je leest. Via de chat ben je de hele tijd in gesprek met de personages, jouw keuzes veranderen hun levens.

Met interactieve onderdelen help je de personages verder en ontrafel je verborgen geheimen. Denk hierbij aan audio- en videofragmenten, krantenknipsels en foto's.
Je leest geen boek, je speelt geen spel, je beleeft een verhaal.
Direct na de betaling krijg je een mail met uitleg en de logincode. Soms komt de mail in je ongewenste mail of spam box terecht, vergeet deze niet te controleren. Zodra je de logincode hebt kan je beginnen wanneer je wilt.
Met 1 – 2 personen via 1 scherm. Als je samen met je partner, vriend of collega op avontuur gaat zul je dus in dezelfde ruimte moeten zijn. Wel zo gezellig.
Als je Not Human samen met iemand anders gaat beleven wel. Ga je alleen op avontuur? Dan mag je ook wel bij iemand anders in een ruimte zitten hoor, vinden we heus niet erg.
Gemiddeld 3 uur. Wil je in meerdere etappes het verhaal beleven kan dat ook. Jouw inlogcode slaat op bij welk ‘hoofdstuk’ je bent gebleven.
Nee. Je kunt op een andere dag of tijd gewoon weer inloggen met de toegestuurde inlogcode. Je gaat dan verder met het ‘hoofdstuk’ waar je was gebleven. Het zou kunnen dat je een klein stukje verhaal weer opnieuw moet volgen. Maar dat kan een mooie kans zijn om andere keuzes te maken.
Gebruik bij het inloggen het mailadres waarop je de inlogcode hebt gekregen. Lukt het nog steeds niet? Mail dan naar help@nothuman.nl of bel 06 38 48 38 03.
Ja, dat kan! Not Human beleef je met 1 – 2 personen per scherm. Daarom krijgt iedereen een uniek verhaal dankzij alle verschillende keuzes die je maakt. Met 1000 personen tegelijk aan de slag? Ook dat is geen enkel probleem.

Wil je meer informatie? Bel ons op 06 38 48 38 03, of mail naar info@nothuman.nl
Dat kan zeker. Weet wel dat je een verhaal beleeft en dus vooral in stilte leest. Dankzij alle verschillende keuzes die je maakt, krijgt iedereen een uniek avontuur. Na afloop krijg je een profiel op basis van je keuzes. Zo kan je de belangrijkste verschillen vergelijken met je collega's.
Met 1000 personen tegelijk aan de slag? Ook dat is geen enkel probleem.

Wil je meer informatie? Bel ons op 06 38 48 38 03, of mail naar info@nothuman.nl
Zodra je aankoop is betaald in de webshop krijg je automatisch de inloggegevens. Vul daarom het juiste e-mailadres in.

Geen mail gekregen? Kijk dan even in je ongewenste mail of spam box. Zie je ook daar geen mail? Bel dan naar 06 38 48 38 03. Dan regelen wij dat het goedkomt.